VÅRA TJÄNSTER

Takrenovering

Vi är specialiserade på takrenoveringar och har stor erfarenhet av taksäkerhet. Vi lägger bland annat tegel, papp och plåt. I samband med takrenoveringar erbjuder vi även tillhörande plåtarbeten och andra renoveringar, ex. tillverkning av plåtskodda skorstenar, venthuvar, takluckor mm.

Vi utför ca 30 st takomläggningen per år och gjort ca 500 genom åren. Vid de tillfällen som vi genomför takrenoveringar hos våra kunder så passar många på att även byta väggpanel och/eller fönster. Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion med tillhörande offert och garantier.

PLÅTARBETEN

I vår egen plåtverkstad gör vi alla slags plåtarbeten för tak, och även andra plåtarbeten så som tillverkning av plåtprofiler för fönsterbleck samt diverse plåtbeslag. Att vi har plåtslagare som kompletterar våra jobb är också bekvämt för dig som kund, eftersom vi kan färdigställa arbetet snabbare än om en separat underleverantör måste kontaktas.

Vi utför både enkla och mer avancerade arbeten och erbjuder plåtarbeten för andra tilllämpningar och produkter än tak.

FÖNSTERBYTEN

Anlita oss för att byta din gamla fönster. Vi monterar ner dina gamla fönster och kan sedan leverera och montera både trä-, trä/aluminium-fönster. Monteringen omfattar givetvis isolering/drevning samt montering av foder på in- och utsida.

I de flesta fall så är det en bättre affär att byta fönster istället för att renovera dem. Anledningen till detta är att många gamla fönster har ett U-värde på upp emot 4,0 och med ett nytt fönster kan man komma ner till ett U-värde på 0,95.

Vi har yrkesbevis för Velux takfönster och vi monterar ca 70 st per år, sammanlagt byter vi ca 2.000 fönster per år.

FASADRENOVERING

Låt oss renovera din fasad! Vi tar ner din nuvarande panel och tillverkar/levererar en ny. Innan montering så oljar vi ändträn, grund- och färdigmålar samt utför eventuell isolering.

Om fasaden är av eternit så samarbeter vi med Benjis riv. Vårt samarbete sträcker sig lång tillbaka och de har givetvis den utbildning som krävs för att arbete med eternit.

Dags att bygga nytt eller att rusta upp?

Hör av er till oss på telefon: 031 - 26 13 85 eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan

ERFARENHET & KVALITET

JFG Byggmontage AB grundades 1996 och har idag 9 anställda. Vi är ett litet företag med stor kunskap som blir tillfredsställda av att utföra arbete med högsta kvalitet.

KONTAKTA OSS

På JFG Byggmontage för en kostnadsfri offert.