Nytt tak eller takbyte?

Ditt nya tak är en stor investering och det förtjänar ett långt liv! Vi erbjuder takrenovering, plåtarbeten, fönsterbyten och fasadrenovering. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.

Takomläggning och takrenovering

Vi är specialiserade på takomläggning och takrenoveringar och har stor erfarenhet av taksäkerhet. Vi lägger bland annat betong, tegel, papp och plåt. I samband med takrenoveringar erbjuder vi även tillhörande plåtarbeten och andra renoveringar, t ex tillverkning av plåtskodda skorstenar, venthuvar, takluckor mm.

Vi utför ca 60 stycken takomläggningen per år och har genomfört över 1100 genom åren. Detta innebär att vi lägger om över 11 000 m2 tak om året! Vid de tillfällen som vi genomför takrenoveringar hos våra kunder så passar många på att även byta väggpanel på takkupor och takfönster. Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion med tillhörande offert och garantier.

Vårt samarbete med Floda Takvård
Tillsammans med Floda Takvård erbjuder vi det mesta inom fasad- och takvård, så som takrengöring, taktvätt, takskottning, fasadtvätt och stenvård.
Läs mer på Floda Takvårds hemsida

Takfönster

Oavsett om du bygger ett nytt hus, omvandlar din vind eller utökar ditt boende hjälper vi på JFG Byggmontage dig hela vägen från projektering till färdigt resultat. Beställ era fönster genom oss och få de färdigmonterade och klara!

VELUX har takfönster för både sluttande tak och takfönsterkupoler för platta tak och släpper in rikligt med ljus i ditt hem eller byggnad. De hjälper till att ventilera dina rum och kan vara manuellt betjänade, el- eller solcellsdrivna. Vi säljer VELUX för att dom erbjuder det bästa inom erfarenhet, kunskap, innovation och bevisad produktkvalitet.

Plåtarbeten

I vår egen plåtverkstad gör vi alla slags plåtarbeten för tak, och även andra plåtarbeten så som tillverkning av plåtprofiler för fönsterbleck samt diverse plåtbeslag. Att vi har plåtslagare som kompletterar våra jobb är också bekvämt för dig som kund, eftersom vi kan färdigställa arbetet snabbare än om en separat underleverantör måste kontaktas.

Vi utför både enkla och mer avancerade arbeten och erbjuder plåtarbeten för andra tilllämpningar och produkter än tak.

Solceller

Vi erbjuder solceller med kvalitet från kända märken. Det finns många myter om att vi inte har tillräckligt med sol i Sverige, men, vi har lika goda förutsättningar kring solinstrålning som både Tyskland och Norra Frankrike. Vi monterar högeffektiva paneler som är anpassade för vårt klimat och som producerar el även när det är molnigt, det är inte solen utan ljuset som solcellspanelerna tar tillvara på.

Vårt samarbeta med Solcellskompaniet
Solcellskompaniet erbjuder solpaneler från välkända varumärken. Bland annat från Solaredge, TrinaSola, Longhi, REC och LG med flera.
Läs mer på Solcellskompaniets hemsida

Fukt, lukt och mögelsanering

För att fastställa när, var och hur en skada uppkommit så behövs en kontroll göras av det skadade området. Därefter får du förslag på metoder och åtgärder som är bäst lämpade för just din fastighet eller lokal.

Vårt samarbeta med Amagozon
Amagozons långa erfarenhet och gedigna kunskap har gjort dem till experter på fukt, lukt och mögelsanering. De använder uteslutande beprövade metoder och maskiner som utvecklats enligt den senaste tekniken. Oavsett vilken metod de väljer är målet alltid detsamma. Att eliminera alla spår av fukt, lukt och mögel på ett effektivt och skonsamt sätt.
Läs mer på Amagozons hemsida

Dags att byta
eller rusta upp?

För oss är inget jobb för litet eller för stort. För att skapa en så bra lösning som möjligt för dig kommer vi gärna ut och inspekterar huset så att vi kan skapa oss en bild av vilket arbete som krävs och vilken tid det kan ta att utföra. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök med tillhörande offerter och garantier på ditt uppdrag.

Aktiva år

Takomläggningar

Takfönster