Nytt tak eller takbyte?

Ditt nya tak är en stor investering och det förtjänar ett långt liv! Vi erbjuder takrenovering, plåtarbeten, fönsterbyten och fasadrenovering. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.

Takrenovering

Vi är specialiserade på takrenoveringar och har stor erfarenhet av taksäkerhet. Vi lägger bland annat tegel, papp och plåt. I samband med takrenoveringar erbjuder vi även tillhörande plåtarbeten och andra renoveringar, ex. tillverkning av plåtskodda skorstenar, venthuvar, takluckor mm.

Vi utför ca 40 stycken takomläggningen per år och har genomfört över 900 genom åren. Detta innebär att vi lägger om över 8000 m2 tak om året! Vid de tillfällen som vi genomför takrenoveringar hos våra kunder så passar många på att även byta väggpanel och/eller fönster. Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion med tillhörande offert och garantier.

Vårt samarbete med Floda Takvård
Tillsammans med Floda Takvård erbjuder vi det mesta inom fasad- och takvård, så som takrengöring/taktvätt, takskottning, fasadtvätt, stenvård samt montering av taksäkerhet.
Läs mer på Floda Takvårds hemsida

Solceller

Vi erbjuder solceller med kvalitet från kända märken. Det finns många myter om att vi inte har tillräckligt med sol i Sverige, men, vi har lika goda förutsättningar kring solinstrålning som både Tyskland och Norra Frankrike. Vi monterar högeffektiva paneler som är anpassade för vårt klimat och som producerar el även när det är molnigt, det är inte solen utan ljuset som solcellspanelerna tar tillvara på.

Vårt samarbeta med Solcellskompaniet
Solcellskompaniet erbjuder solpaneler från välkända varumärken. Bland annat från Solaredge, TrinaSola, Longhi, REC och LG med flera.
Läs mer på Solcellskompaniets hemsida

Fönsterbyten

Anlita oss för att byta dina gamla fönster. Vi monterar ner dina gamla fönster och kan sedan leverera och montera både trä-, trä/aluminium-fönster. Monteringen omfattar givetvis isolering/drevning samt montering av foder på in- och utsida.

I de flesta fall så är det en bättre affär att byta fönster i stället för att renovera dem. Anledningen till detta är att många gamla fönster har ett U-värde på upp emot 4,0 och med ett nytt fönster kan man komma ner till ett U-värde på 0,95.

Vi har yrkesbevis för Velux takfönster och monterar ca 70 stycken per år, sammanlagt byter vi ca 2 000 fönster per år.

Vårt samarbeta med ERA fönster
Vi på JFG Byggmontage samarbetar med ERA och monterar ca 500 av deras fönster per år. ERA fönster har ett stort utbud av miljövänliga och energieffektiva fönster och dörrar i olika modeller, färger och material – beställ genom oss och få de färdigmonterade och klara. Vi står redo att åka hem till dig för att tillsammans utforma en plan för din renovering eller nybyggnation, med lösningar som är anpassade efter dina specifika förutsättningar.

Plåtarbeten

I vår egen plåtverkstad gör vi alla slags plåtarbeten för tak, och även andra plåtarbeten så som tillverkning av plåtprofiler för fönsterbleck samt diverse plåtbeslag. Att vi har plåtslagare som kompletterar våra jobb är också bekvämt för dig som kund, eftersom vi kan färdigställa arbetet snabbare än om en separat underleverantör måste kontaktas.

Vi utför både enkla och mer avancerade arbeten och erbjuder plåtarbeten för andra tilllämpningar och produkter än tak.

Fasadrenovering

Låt oss renovera din fasad! Vi tar ner din nuvarande panel och tillverkar/levererar en ny. Innan montering så oljar vi ändträn, grund- och målar samt utför eventuell isolering.

Om fasaden är av eternit så samarbetar vi med Edwardssons riv. Vårt samarbete sträcker sig lång tillbaka och de har givetvis den utbildning som krävs för att arbete med eternit.

Fukt, lukt och mögelsanering

För att fastställa när, var och hur en skada uppkommit så behövs en kontroll göras av det skadade området. Därefter får du förslag på metoder och åtgärder som är bäst lämpade för just din fastighet eller lokal.

Vårt samarbeta med Amagozon
Amagozons långa erfarenhet och gedigna kunskap har gjort dem till experter på fukt, lukt och mögelsanering. De använder uteslutande beprövade metoder och maskiner som utvecklats enligt den senaste tekniken. Oavsett vilken metod de väljer är målet alltid detsamma. Att eliminera alla spår av fukt, lukt och mögel på ett effektivt och skonsamt sätt.
Läs mer på Amagozons hemsida

Boka kostnadsfritt hembesök

Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov.

$

Skicka offertförfrågan

Beskriv dina önskemål så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

$

Dags att byta
eller rusta upp?

För oss är inget jobb för litet eller för stort. För att skapa en så bra lösning som möjligt för dig kommer vi gärna ut och inspekterar huset så att vi kan skapa oss en bild av vilket arbete som krävs och vilken tid det kan ta att utföra. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök med tillhörande offerter och garantier på ditt uppdrag.

Aktiva år

Takomläggningar

Fönsterbyten