Vi säljer
takfönster 
från VELUX

Släpp in dagsljus, frisk luft och en känsla av rymd i ditt hem. Börja med att boka ett hembesök där vi tillsammans kan
gå igenom dina behov och göra en gemensam
plan för just ert projekt.

Val av takfönster till

VELUX har takfönster för både sluttande tak och takfönsterkupoler för platta tak och släpper in rikligt med ljus i ditt hem eller byggnad. De hjälper till att ventilera dina rum och kan vara manuellt betjänade, el- eller solcellsdrivna. Vi säljer VELUX för att dom erbjuder det bästa inom erfarenhet, kunskap, innovation och bevisad produktkvalitet.

Oavsett om du bygger ett nytt hus, omvandlar din vind eller utökar ditt boende hjälper vi på JFG Byggmontage dig hela vägen från projektering till färdigt resultat. Beställ era fönster genom oss och få de färdigmonterade och klara!

VELUX

VELUX Svenska AB är marknadsledande när det gäller takfönster med tillhörande solskydd och automatik på den svenska marknaden. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Kontakta oss på JFG genom att ringa, mejla eller fylla i det här formuläret så återkopplar vi inom kort. Efter det hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi går igenom dina behov och önskemål.

Tänk på att takfönsterbyte är en stor investering som kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för ditt hem. Besöket är självklart kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Takomläggning

Vi utför omläggning och renovering av betong-, tegel- och plåttak.

$

Plåtarbeten

Vi har egen tillverkning av plåtprofiler för exempelvis fönsterbleck eller beslag.

$

Takfönster

Vi säljer och monterar hela VELUX sortiment.

$