Vi säljer fönster och dörrar från ERA

Involvera oss på JFG redan från början och boka ett hembesök där vi kan gå igenom dina behov och göra en gemensam plan för just ert projekt.

Val av fönster och dörrar till ditt drömhem

I valet av fönster och dörrar bör du lägga lite extra omtanke för att du ska kunna glädjas åt vackra och täta fönster och dörrar som håller länge och minimerar underhållsarbetet. Miljösäkra ditt hus med god isolering och minskat värmeutsläpp med fönster som dessutom är anpassade för tufft nordiskt klimat, står emot väder och vind, med möjlighet till snygg och flexibel design.

Vi på JFG hjälper dig hela vägen från projektering till färdigt resultat där vi installerar fönster och dörrar efter nära dialog med dig som kund – för att säkerställa ett resultat där alla blir nöjda och glada. Beställ era fönster genom oss och få de färdigmonterade och klara!

Aluminiumklädda träfönster

Ett modernt hållbart fönster som kräver minimalt underhåll med låga u-värden. Fönstret kan vara tillverkat helt i aluminium eller av trä som är beklätt med aluminium på utsidan.

$

Träfönster

Den mest prisvärda typen av fönster som ger ett gediget och genuint intryck. Träfönster kräver ofta lite mer arbete i form av underhåll för att hålla sig fräscha och fina beroende på trädslag.

$

Vikpartier & skjutdörrar

En bra skjutdörr suddar ut gränsen mellan inne och ute när vädret tillåter! Samtidigt som den håller tätt på vintern och skärmar av kyla och vind.

$

Ytterdörrar

Vi erbjuder ett brett sortiment av ytterdörrar i olika stilar inspirerat av naturen, urbana storstadsmiljöer och modern arkitektur – så att du kan hitta en perfekt dörr för ditt hem.

$

Vårt samarbeta med ERA

Vi på JFG Byggmontage samarbetar med ERA fönster som har ett stort utbud av miljövänliga och energieffektiva fönster och dörrar i olika modeller, färger och material – beställ genom oss och få de färdigmonterade och klara. Vi står redo att åka hem till dig för att tillsammans utforma en plan för din renovering eller nybyggnation, med lösningar som är anpassade efter dina specifika förutsättningar.

Säkerställ att det blir rätt från början!

Genom att inkludera oss redan från början får du ta del av vår vision om underhållsfria och miljövänliga hus. Tillsammans kan vi ta ansvar för framtiden och dessutom skapa hem som är trivsamma och funktionella. Vi installerar dessa fönster och dörrar med stor precision och förståelse för vikten av de små detaljerna som gör stor skillnad. Genom att boka ett hembesök direkt kan vi gå igenom dina behov och göra en gemensam plan för projektet.

ERA fönster Stella – spara energi, kombinera design och lång livslängd

Stella design med fasad kant och båge för bättre ljusinsläpp med bakkantssäkring som standard och helt dolda beslag är bara några av fördelarna du får när du väljer ett fönster eller fönsterdörr från ERA Fönster. Effektiviteten och kvaliteten märks av efter en lång tids bruk.

ERA specialdesignade fönster

Med ERA specialdesignade fönster kan du välja fritt. Runda, halvrunda, trekantiga eller kanske till och med sexkantiga? Specialdesignade fönster tillverkas på beställning med glasning och öppningsbarhet som harmoniserar med övriga fönsterprodukter.

Vädring & fönsterdörrar

ERAs vädringsluckor har samma utförande som ERA fönster vilket ger ett harmoniskt helhetsintryck. Välj mellan en vädringslucka i trä eller aluminium.

Boka ett kostnadsfritt hembesök
Kontakta oss på JFG genom att ringa, mejla eller fylla i det här formuläret så återkopplar vi inom kort. Efter det hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi går igenom dina behov och önskemål. Tänk på att fönsterbyte är en stor investering som kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för ditt hem. Besöket är självklart kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Takrenovering

Vi utför nyläggning och renovering betong/tegel samt plåttak.

$

Plåtarbeten

Vi har egen tillverkning av plåtprofiler för exempelvis fönsterbleck samt beslag.

$

Fönsterbyten

Vi utför omfattande fasadbyten inklusive isolering.

$