OM OSS

JFG Byggmontage startades 1996

JFG Byggmontage startades 1996 som ett renodlat takläggningsföretag. Idag kan vi erbjuda omfattande tjänster kring takrenovering, plåtarbeten, fönsterbyten, fasadrenovering, utbyggnader och andra förbättringar. Vi är ett litet företag med 9 st anställda som har omfattande kunskap och erfarenhet. Att utföra arbeten med högsta kvalitet och service gör oss stolta och tillfredsställda. Vår personal är handplockad och har en bred kompetens för att vi skall kunna utföra arbeten med absolut bästa resultat. Samtliga anställda kan konversera på svenska, är utrustade med rätt verktyg och omfattas av vårt kollektivavtal. Vi har ett samarbete med Bräckegymnasium och vidareutbildar deras snickarlärlingar, så de får en bra start i arbetslivet.

 

  • Vi har 5 servicebilar som är rikligt utrustade med de flesta verktyg för att kunna ge er bästa service och resultat
  • Vi har ca 700 kvadrat byggnadställningar för att utföra jobb på er fastighet på ett betryggande sätt
  • Vi har utfört ca 500 takomläggningar
  • Vi monterar ca 2.000 fönster per år
  • Vi har alla nödvändiga certifieringar och yrkesbevis

PERSONAL

FREDRIK GUSTAVSSON
Ägare på JFG Byggmontage AB

Jag startade företaget 1996 och jag har jobbat 50-60 timmars veckor i nästan 20 år och det är inget jag ångrar. Jag stortrivs med det jag gör och känner mig lyckligt lottad här i livet som har fått den här chansen att få driva företag och fått träffa så många fantastiska kunder som jag gjort under åren som företagare. Men det bästa av allt är nog ändå att få träffa mina duktiga medarbetare varje dag.

Mina intresse i livet är Crossfit samt köra trial i skogen över stock & sten

 

THOMAS KLEMENTZ

Förman

Thomas kan allt! Han anställdes på JFG 1998 och har varit anställd längst på företaget. Thomas är en problemlösare och ovärderlig på JFG samt besitter kunskaper man inte trodde fanns! Han är en lojal medarbetare. Thomas intresse är det militära samt sin gård i hindås.

Stefan Blomberg
Arbetsledare

Stefan tröttnade på sitt liv i Moliden, hittade kärleken i Partille och började jobba hos oss 2013. Han kan det mesta och gillar att styra och ställa. Han är en pålitlig medarbetare och kallas även för (mannen myten legenden).

Stefan intresse är att titta och spela på travet och han sköter firmans spel varje lördag.

HENRIK Bäckwall

Henrik är som en robot. Han gjorde sin praktik hos oss när han pluggade på Bräcke gymnasium och anställdes 2010. Han är grym på masstillverkning och är en klippa på JFG. hnerik har även eget ordspråk (”det får bära eller kvitta”).


Henrik’s intresse är fotboll och han älskar Liverpool. Han snickrar mer än gärna på sitt hus i Utby.

Jonas Bäckwall
Jonas ville vidga sina kunskaper och börjad hos 2014. Vi är glada över att ha han i gänget! Han är driven och ordningsam och världmästare på att foga. Jonas älskar näs-spray.


Jonas har exakt samma intresse som sin bror: Liverpool och sitt hus.

PÄR SÄRNHOLM

Pelle tar allt med en klackspark. Han började hos oss 2015 som takläggare/snickare men han besitter även kunskaper inom markarbete. Han löser det mesta, är tekniskt lagd och han är inte rädd för att prova på nya saker även om det låter så i bland (”Det går inte, det finns inte, inte en möjlighet”).


Pers intresse är styrketräning och sin nya lägenhet på Partille port.

Andreas Gabrielli

Andreas tröttnade på att bygga hus i fabrik och valde att börja hos oss som takläggare 2018. Det är underbart att han är hos oss på JFG. Han är supersnabb på att lära sig nya saker och är stark som få. Andreas har en bra blick för vad som ska göras.

Andreas intresse är Crossfit, Crossfit och Crossfit. Han är även coach inom Crossfit.

Niklas Nordin

Niklas flyttade från Övik där han jobbade som takläggare för att jobba i hop med sin farbror (Stefan Blomberg). Han började hos oss 2018 och har svart bälte i takläggning. Han har kommit in i gänget bra och visat sig vara en klippa.

Niklas intresse är att döma fotboll som han gör på relativt hög nivå.

Leverantörer & sammarbetspartners

S:T Eriks

Sveriges ledande leverantör av marksten såsom plattor och natursten. Vi är experter på takpannor, betongprodukter & VA-stationer för alla miljöer.

Steni

Med STENI fasadskivor kan du sätta din egen prägel på fastigheten – oavsett om du bygger nytt eller renoverar

ERA Fönster

Fönster och dörrar för alla väder – Made in Sweden

Velux

Takfönster, takfönsterkupoler, ljustunnlar och solskydd!

Partille Trä

Lättmonterat undertak för regniga dagar. Til-tak i plåt för nybyggnation eller light duken för eftermontage.

Armat

Takplåt, väggplåt och vattenavrinning. Inom Armat finns det du behöver!

Expodul

Skapar inglasade uterum för din trädgård, vi glasar in verandor och uteplatser

icopal

Produktion av tätskikt, takljus och brandventilatorer samt marknadsföring av byggrelaterade varor, såväl egentillverkade som koncern- och handelsvaror.

ERFARENHET & KVALITET

JFG Byggmontage AB grundades 1996 och har idag 9 anställda. Vi är ett litet företag med stor kunskap som blir tillfredsställda av att utföra arbete med högsta kvalitet.

KONTAKTA OSS

På JFG Byggmontage för en kostnadsfri offert.