Ytterdörrar

Ytterdörren är vägen in till gemenskap och utgör en viktig komponent för helhetsintrycket av ett hus. En ytterdörr ska hålla svenska hem täta och trygga under alla förutsättningar. Den ska leva upp till säkerhetskrav för att hålla inbrottstjuvar borta samt installera godkända lås. Den ska även vara stilren och smälta in väl i sin miljö, stå stadigt, noga installerad för minimalt underhåll.

Val av fönster och dörrar till ditt drömhem

Vi på JFG är noga med att dörren är tillverkad med fokus på de små detaljerna, med starka traditioner och moderna metoder. Vårt team bidrar med sin spetskompetens för att leverera högsta standard – från de allra minsta detaljerna till den färdigställda ytterdörren.

Om du ska bygga nytt eller renovera, det kan handla om vilken byggnad som helst så länge den behöver en ny ytterdörr, är du varmt välkommen att boka in ett hembesök från oss på JFG i Partille. Besöket kostar ingenting och genom att föra en dialog kan vi komma fram till en gemensam plan för projektet, och välja ut den ytterdörr som du tycker passar allra bäst för ändamålet. Om du tackar ja till vårt förslag ser vi till att leverera dörren/dörrarna hem till dig och installera den precis som du önskar – en god framtidsinvestering att glädjas åt länge.

Om du har några frågor kring produkterna eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen att kontakta oss på JFG Byggmontage. Vi är lyhörda och anpassar oss efter dina behov samtidigt som vi har kompetensen att styra projektet i rätt riktning från början.

Boka ett kostnadsfritt hembesök
Kontakta våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Aluminiumklädda träfönster

Ett modernt hållbart fönster som kräver minimalt underhåll med låga u-värden. Fönstret kan vara tillverkat helt i aluminium eller av trä som är beklätt med aluminium på utsidan.

$

Träfönster

Den mest prisvärda typen av fönster som ger ett gediget och genuint intryck. Träfönster kräver ofta lite mer arbete i form av underhåll för att hålla sig fräscha och fina beroende på trädslag.

$

Vikpartier & skjutdörrar

En bra skjutdörr suddar ut gränsen mellan inne och ute när vädret tillåter! Samtidigt som den håller tätt på vintern och skärmar av kyla och vind.

$

Ytterdörrar

Vi erbjuder ett brett sortiment av ytterdörrar i olika stilar inspirerat av naturen, urbana storstadsmiljöer och modern arkitektur – så att du kan hitta en perfekt dörr för ditt hem.

$