Vikpartier & skjutdörrar

Med vikpartier och skjutdörrar kan du integrera inomhusmiljön med din uteplats och trädgård, släppa in mängder av ljus i ditt vardagsrum, kök eller sovrum. Vikpartier och skjutdörrar håller absolut tätt genom alla årstider, för att du ska slippa höga energikostnader i uppvärmning – framför allt under vintern. Våra vikpartier och skjutdörrar är noga anpassade för svenska hem och det svenska klimatet som bjuder på alla möjliga överraskningar, såsom snålblåst, regn, solsken och snöoväder.

Val av fönster och dörrar till ditt drömhem

Vi ser till att grejerna kommer på plats och att huset hålls väl isolerat, genom noggranna installationer. Våra duktiga hantverkare och installatörer står enade och redo att lyssna på hur du vill öppna upp ditt hem mot omgivningen och sedan göra slag i saken och leverera vikpartier och skjutdörrar som fyller allt du vågat hoppas på.

Om du har några frågor kring produkterna eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen att kontakta oss på JFG Byggmontage. Vi är lyhörda och anpassar oss efter dina behov samtidigt som vi har kompetensen att styra projektet i rätt riktning från början.

Boka ett kostnadsfritt hembesök
Kontakta våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Aluminiumklädda träfönster

Ett modernt hållbart fönster som kräver minimalt underhåll med låga u-värden. Fönstret kan vara tillverkat helt i aluminium eller av trä som är beklätt med aluminium på utsidan.

$

Träfönster

Den mest prisvärda typen av fönster som ger ett gediget och genuint intryck. Träfönster kräver ofta lite mer arbete i form av underhåll för att hålla sig fräscha och fina beroende på trädslag.

$

Vikpartier & skjutdörrar

En bra skjutdörr suddar ut gränsen mellan inne och ute när vädret tillåter! Samtidigt som den håller tätt på vintern och skärmar av kyla och vind.

$

Ytterdörrar

Vi erbjuder ett brett sortiment av ytterdörrar i olika stilar inspirerat av naturen, urbana storstadsmiljöer och modern arkitektur – så att du kan hitta en perfekt dörr för ditt hem.

$