Träfönster

Träfönster ska hålla tätt i alla väder och tåla diverse hårda prövningar och utgör en viktig del i helhetsintrycket i en fastighet eller bostad. De ska sitta tätt och stadigt genom årtionden och vi ger dig bästa möjliga valuta för din investering. Vi väljer träfönster med omsorg, från valet av virke hela vägen fram till ett färdigt fönster. Därför levererar vi träfönster av absolut högsta kvalitet, som håller tätt i alla väder och tål diverse hårda prövningar.

Val av fönster och dörrar till ditt drömhem

Vi på JFG har kompetensen för att utforma en genomtänkt plan med hänsyn till dess placering – för både funktion och utseende. Vid renoveringsprojekt erbjuder vi lösningar som gör stor skillnad, både i isolering och i helhetsintrycket när du ser huset – såväl inifrån som utifrån.

Fördelar och nackdelar med träfönster

  • relativt billiga i inköp
  • många modeller att välja på och passar de flesta hus
  • trä är ett naturligt, levande och vackert material
  • går att måla i valfri färg
  • kräver en hel del underhållsarbete
  • kan variera i kvalitet
  • kan ta mycket stryk i utsatta lägen

Om du har några frågor kring produkterna eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen att kontakta oss på JFG Byggmontage. Vi är lyhörda och anpassar oss efter dina behov samtidigt som vi har kompetensen att styra projektet i rätt riktning från början.

Boka ett kostnadsfritt hembesök
Kontakta våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.