Aluminiumklädda träfönster

Förutom att aluminiumfönster ökar fönstret livslängd håller de absolut tätt och sitter stadigt genom alla väder och vindar. Aluminiumfönster har ett modernt utseende som är tilltalande i urbana miljöer och nyskapande byggprojekt. Aluminiumklädda träfönster smälter dessutom snyggt i klassiska trähus – hjärtat av den svenska byggtraditionen.

Val av fönster och dörrar till ditt drömhem

Vi på JFG har kompetensen för att utforma en genomtänkt plan med hänsyn till dess placering – för både funktion och utseende. Vid renoveringsprojekt erbjuder vi lösningar som gör stor skillnad, både i isolering och i helhetsintrycket när du ser huset – såväl inifrån som utifrån.

Fördelar och nackdelar med aluminiumfönster

  • längre hållbarhet och emot väder och vind / nordiskt klimat
  • i princip underhållsfria
  • god isoleringsförmåga, minskar husets energiförbrukning
  • de fönster som endast har aluminium på utsidan behåller träkänslan på insidan
  • dessa fönster är också lite billigare än hel-aluminium
  • aluminiumfönster är generellt sett något dyrare i inköp än träfönster och pvc
  • stilen passar inte till alla typer av hus
  • svåra att måla om ifall man skulle vilja

Om du har några frågor kring produkterna eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen att kontakta oss på JFG Byggmontage. Vi är lyhörda och anpassar oss efter dina behov samtidigt som vi har kompetensen att styra projektet i rätt riktning från början.

Boka ett kostnadsfritt hembesök
Kontakta våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Aluminiumklädda träfönster

Ett modernt hållbart fönster som kräver minimalt underhåll med låga u-värden. Fönstret kan vara tillverkat helt i aluminium eller av trä som är beklätt med aluminium på utsidan.

$

Träfönster

Den mest prisvärda typen av fönster som ger ett gediget och genuint intryck. Träfönster kräver ofta lite mer arbete i form av underhåll för att hålla sig fräscha och fina beroende på trädslag.

$

Vikpartier & skjutdörrar

En bra skjutdörr suddar ut gränsen mellan inne och ute när vädret tillåter! Samtidigt som den håller tätt på vintern och skärmar av kyla och vind.

$

Ytterdörrar

Vi erbjuder ett brett sortiment av ytterdörrar i olika stilar inspirerat av naturen, urbana storstadsmiljöer och modern arkitektur – så att du kan hitta en perfekt dörr för ditt hem.

$