FÖNSTERBYTEN

FÖNSTERBYTEN

Anlita oss för att byta din gamla fönster. Vi monterar ner dina gamla fönster och kan sedan leverera och montera både trä-, trä/aluminium och PVC-fönster. Monteringen omfattar givetvis isolering/drevning samt montering av foder på in- och utsida.

Träfönster är det naturliga valet för gamla fastigheter där man vill komma åt den traditionella stilen som bara träfönster erbjuder. Vill man ha ett underhållsfritt fönster kan man fundera på trä/aluminium eller PVC-fönster. Trä/aluminium har en utsida av aluminium och en insida av trä, medan PVC-fönster är gjorda av UV-beständig plast rakt igenom. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om fördelarna om de olika fönstermaterialen.

I de flesta fall så är det en bättre affär att byta fönster istället för att renovera dem. Anledningen till detta är att många gamla fönster har ett U-värde på upp emot 4,0 och med ett nytt fönster kan man komma ner till ett U-värde på 0,74.

Vi har yrkesbevis för Velux takfönster och vi monterar ca 70 st per år, sammanlagt byter vi ca 2.000 fönster per år.

Vi har också ett samarbete med Arctic Windows för fönsterbyten i Göteborg med omnejd. Det är en miljömedveten fönsterleverantör som verkar för att byta fönster på ett mer hållbart sätt. Läs mer om deras måttbeställda energifönster här.

ERFARENHET & KVALITET

JFG Byggmontage AB grundades 1996 och har idag fem anställda. Vi är ett litet företag med stor kunskap som blir tillfredsställda av att utföra arbete med högsta kvalitet.

LEVERANTÖRER & PRODUKTER

Våra främsta leverantörer är: Hjm, Partille trä, Expodul uterum, Leksanddörren, Elitfönster, Mjöbäckspannan, Decra takplåt och Velux takfönster.

REFERENSER
  • Tack för ett fantastiskt fint arbete! Vi är väldigt nöjda med vår nya altan, avvattningslösningar och plåtarbeten.

    - Mikael & Maria, Sävedalen